Muut työkalut

IRC kanava:
#avoindata

Julkisten tietojärjestelmien toimittajien valinta

0 tykkää 0 ei tykkää
  • Ranked : 26059
kysytty 8. toukokuuta, 2013 kategoriassa Julkiset palvelut | tuntematon toimesta
Onko saatavilla tietoa, ketkä toimittavat julkiselle puolelle tietojärjestelmiä? Kiinnostaisi tietää, että mitä on aluksi luvattu toimittaa ja millä hinnalla, sekä kuinka paljon se on tullut oikeasti maksamaan. Esimerkiksi terveydenhoitojärjestelmä... toiminnanohjausjärjestelmät... Esimerkiksi Ranskassa on Dolibarr niminen toiminnanohjausjärjestelmä, jota julkishallinto tukee.

Olen itse avoimen lähdekoodin fani, joten ihmettelen, miksi open source ratkaisuja ei tunneta kaupungilla vai meneekö rahat aina hyvälle tutulle, joka tekee sitten 3x alkuperäisen budjetin, jotta se kilpailu olisi mitä on.

Toinen asia on sitten, että miksi ihmeessä kouluissa on liian usein windows käytössä, kun ilman samaa rahan haaskausta olisi ilmaiset ohjelmistot käytössä ilman koukutusta maksullisiin. Traditio ei kelpaa vastaukseksi, eikä se, että opettaja ei osaa.
Suljettu syystä: Kysymys ei liity avoimeen dataan ja lisäksi muodoltaan liian ympäripyöreä.
suljettu 8. toukokuuta, 2013 admin toimesta

Sisällön lisenssi:

Datatoiveet

Aiemmat datatoiveet:

Esitä datatoive!

Tietoja

Avoindata.net on pystytetty suomalaisen avoimen datan verkoston avoimeksi tukisivustoksi. Suomalaisten tietovarantojen kieli on monesti suomi. Käytä siis suomen kieltä.


Kategoriat ovat työn alla, joten jos kaipaat jotain kategoriaa, lähetä palautetta.

203 kysymystä

237 vastausta

165 kommenttia

26,058 käyttäjää

Suosituimmat tagit

Sponsorit

...