Muut työkalut

IRC kanava:
#avoindata

tartuntataudit eri kaupungeissa

0 tykkää 0 ei tykkää
  • Ranked : 25978
kysytty 20. elokuuta, 2014 kategoriassa Terveys | Jumppernikkeli toimesta
Olisi kiinnostavaa (ja hyödyllistä) nähdä tilastot eri kaupungeittain eri taudeista terveysasemien asiakkaiden perusteella, varsinkin tartuntataudeista.

esim. perus syysflunssan leviämisestä saisi hienon timelapse animaation (kun se alkaa puhjeta ja sitten kohta jokapaikassa), voisi auttaa myös tutkimaan tautien leviämistä muutenkin.

Hyödyt: "flunssa alert" Innoistaisi pesemään käsiä, ottamaan rokotuksia, ym. kun näkee että nyt on tautiaalto tulossa selvästi..ym.

Erittäin suuri hyöty sika/lintuflunssan kaltaisissa epidemioissa.

1 vastaus

0 tykkää 0 ei tykkää
  • Ranked : 25978
vastattu 15. syyskuuta, 2014 | Aleksi Yrttiaho toimesta
Perusterveydenhuollon palveluntuottajittain tietoa influenssan kaltaisista taudeista sekä ylähengitystieinfektiosta raportoidaan päivittäin https://www2.thl.fi/avohilmo_report/report?id=influenza Tartuntatauti-ilmoituksista ja laboratoriotuloksista raportoidaan viikoittain http://www.thl.fi/fi/web/infektiotaudit/taudit-ja-mikrobit/virustaudit/influenssa/ajantasainen-influenssakatsaus.

Näistä  yhdessä tuotetaan tarkemmat raportit vuosittain, joista influenssakausi 2013-2014 on julkaistu ja löytyy http://www.julkari.fi/handle/10024/116267 .

Tietoihin ei vielä ole laitettu CSV-lataus mahdollisuutta, mutta tähän ei suurempaa estettä ole
Sisällön lisenssi:

Datatoiveet

Aiemmat datatoiveet:

Esitä datatoive!

Tietoja

Avoindata.net on pystytetty suomalaisen avoimen datan verkoston avoimeksi tukisivustoksi. Suomalaisten tietovarantojen kieli on monesti suomi. Käytä siis suomen kieltä.


Kategoriat ovat työn alla, joten jos kaipaat jotain kategoriaa, lähetä palautetta.

201 kysymystä

235 vastausta

165 kommenttia

25,977 käyttäjää

Suosituimmat tagit

Sponsorit

...